Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع‌ رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، رضا محمدی عضو هیات مدیره شرکت سازنده با اشاره به این که دیدبان کنترل از راه دور اتاق سرور را نیز ممکن کرده است، گفت: «دیدبان یک نرم‌افزار است که قابلیت ماژول شدن را دارد و هر سنسوری که به آن متصل شود، به آن ظرفیت‌های بیشتری برای کنترل می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

بر همین اساس دیدبان این توانایی را دارد تا دما، رطوبت و سایر متغیرهای اتاق سرور را از طریق پیامک به مسئول اتاق سرور اطلاع دهد و زمانی که تغییرات به مرحله خطر رسید، پیام هشدار نیز ارسال کند.

دیدبان این امکان را ایجاد می‌کند که از راه دور و یا به صورت خودکار بتوان سیستم‌های تهویه، اطفای حریق، کولرها و سیستم‌های گرمایشی را نیز کنترل کرد تا آسیبی به ذخایر اتاق سرور وارد نشود. مشخصا دیدبان کمک می‌کند تا خرابی سیستم در هر مجموعه‌ای به حداقل برسد و امروز نیز در چندین درمانگاه در شهرستان اصفهان نیز با موفقیت راه اندازی شده است.

دیدبان نمونه خارجی نیز دارد، اما محصول ایران‌ساخت حدود ۲۰ درصد ارزان‌تر از نمونه خارجی است و همان خدمات و قابلیت‌ها را ارائه می دهد.

دیدبان این قابلیت را دارد که به محض افزایش دما از محدوده خطر اتاق سرورفرآیند ویژه‌ای را برای کنترل دما رقم بزند یا سرور را برای جلوگیری از سوختن خاموش کند. از سوی دیگر در صورت قطع برق اتاق سرور به کاربران اطلاع‌رسانی می‌کند تا تمهیدات مناسب اندیشیده شود.

همچنین دیدبان این قابلیت را دارد که اطلاعات و دیتای دما و رطوبت و خطاها و ثبت لاگین و لاگ اوت را با ۲ تاریخ شمسی و میلادی ارایه دهد.

محمدی توضیح داد: شرکت تاکنون ۱۰ فرصت شغلی ب‌ صورت مستقیم ایجاد کرده و با توسعه تولیدات دانش‌بنیان خود در تلاش است تا موقعیت های شغلی جدیدی نیز خلق کند. علاوه بر این تولیدات ایران‌ساخت با توجه به این که متناسب با شرایط بومی طراحی می‌شوند، هزینه‌های کم‌تری به مجموعه‌های استفاده کننده تحمیل می‌کنند و بهره وری بهتری رقم می‌زنند.»

کد خبر 698575 برچسب‌ها امنیت کامپیوتر - داده پردازی مدیریت داده‌ها کامپیوتر و رایانه اینترنت

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: امنیت کامپیوتر داده پردازی مدیریت داده ها کامپیوتر و رایانه اینترنت اتاق سرور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۷۴۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توسعه حمل ونقل هوایی و دریایی میان ایران و قاره آفریقا

تین نیوز

مدیر آفریقا و عربی معاونت بین الملل اتاق ایران بر ضرورت توسعه حمل ونقل هوایی و دریایی میان ایران و قاره آفریقا، گفت: باید با افزایش تبادل هیأت های تجاری و برگزاری همایش ها و نمایشگاه های تجاری، اطلاعات تجار و بازرگانان ایرانی و آفریقایی را بالا ببریم

به گزارش  تین نیوز به نقل ازاتاق ایران آنلاین، شهرام خاصی پور در نشست تجاری مشترک ایران، غنا، کامرون، بورکینافاسو و موریتانی، با تأکید بر اینکه توسعه روابط تجاری با کشورهای آفریقایی در اولویت اتاق ایران است، ادامه داد: حجم مبادلات ایران با کشورهای آفریقایی تناسبی با روابط خوب سیاسی با این کشورها و ظرفیت های تجاری دو طرف ندارد.

وی گفت: برخی مشکلات در زمینه مبادلات بانکی و حمل ونقل، مانع از توسعه روابط ایران و آفریقا شده است. توسعه حمل ونقل هوایی، دریایی و حل مشکلات نقل و انتقالات مالی به توسعه این روابط منجر خواهد شد.

مسعود برهمن، رئیس اتاق مشترک ایران و شرق آفریقا نیز در این نشست با تأکید بر ضرورت رفع موانع توسعه تجاری ایران و آفریقا، گفت: در شرایط رکود اقتصادی که گرفتار آن هستیم باید صادرات را بیش از قبل توسعه دهیم تا تولید متوقف نشده و چرخ اقتصاد به حیات خود ادامه دهد.

با اشاره به اینکه ایران با ۳۹ کشور در قاره آفریقا تجارت می کند، افزود: بر اساس آمار منتشر شده از این میان، بیشترین حجم تجارت ایران مربوط به سال ۱۴۰۰ و با کشور غنا بوده است.

او تأکید کرد: مشکل حمل ونقل میان ایران و آفریقا هم به صورت هوایی و هم دریایی و همچنین مشکل نقل و انتقالات مالی، دو مشکل اصلی تجارت ما با قاره آفریقا است.

هدایت نژاد با اشاره به تلاش ها برای حل مشکلات تبادل مالی ایران و غنا، افزود: در حال برنامه ریزی برای ایجاد صندوق مالی مشترک بین ایران و غنا هستیم که اگر عملیاتی شود، در ارتقا همکاری های تجاری تأثیر زیادی دارد.

در ادامه بهروز هدایت نژاد، رئیس مرکز تجاری ایران در غنا، ژوزف کوآکو اوبنگ، رئیس اتحادیه های تجاری کشور غنا و هلیدو بلو، دبیرکل اتاق بازرگانی کامرون، به بیان مطالبی در این رابطه پرداختند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • از ساخت داروی درمان دیسک کمر تا تلاش موفق کشتی‌گیران فرنگی برای کسب تمام سهمیه‌های المپیک
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران موجب رشد پایدار اقتصاد دیجیتال است
  • اندروید یا iOS ؟ کدام سیستم عامل امن‌ترین قلمرو را دارد؟
  • نشست «سندپژوهی و سندشناسی» در کتابخانه ملی برگزار می‌شود
  • ساخت سد کهیر از زیر آب رفتن کنارک و ۳۰ روستا جلوگیری کرد
  • ساخت سد کهیر از زیرآب رفتن کنارک و ۳۰ روستا جلوگیری کرد
  • اندروید امن‌تر است یا iOS؟
  • ضرورت توسعه حمل ونقل هوایی و دریایی میان ایران و قاره آفریقا
  • راه اندازی نخستین مدرسه فریلنسری ایران
  • پرداخت‌های تجاری ایران و روسیه تغییر می‌کند