Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-05@22:02:10 GMT

زمان مناسب برای استفاده از سرور مجازی ایران

تاریخ انتشار: ۲۲ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۸۱۹۴۷

زمان مناسب برای استفاده از سرور مجازی ایران

سرور مجازی چیست؟

سرورهای مجازی ( Virtual Private Server ) از ابر کامپیوترهایی تشکیل شده‌اند که کاربران می‌توانند یک سرور خصوصی را برای خودشان با هزینه کمتر نسبت به سرور اختصاصی خریداری کنند در واقع یک کامپیوتر مجازی که اینترنت قدرتمند و پرسرعتی دارد 24 ساعت شبانه روز روشن ست.


سرورهای مجازی برای چه کسب و کارهایی مناسب است؟

سرورمجازی یا همان وی‌پی‌اس‌ها برای کسب‌وکارهای متوسط تا بزرگ استفاده می‌شود که نیازمند ترافیک بیشتری هستند و هاست و سرورهای معمولی نمیتوانند در برابر ترافیک‌های بالا پاسخ خوبی دهند و از دسترس خارج می‌شوند که این موضوع اتفاق خوشایندی برای کاربران و مشتریان نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هاست اشتراکی یکی از رایج‌ترین سرویس‌های میزبانی است. در هاست اشتراکی، منابع (هارد، CPU و RAM) به صورت مشترک در اختیار تعدادی کاربر قرار می‌گیرد. تفاوت هاست اشتراکی با سرور مجازی در این است که در هاست اشتراکی منابع جداگانه و اختصاصی برای هر فرد وجود ندارد.

مشکل مشترک بودن منابع در هاست اشتراکی این است که فعالیت سایر کاربران ممکن است روی عملکرد سایت شما تاثیر بگذارد. مثلاً اگر به وب‌سایت یکی از کاربران، ناگهان ترافیک بالایی وارد شود، سرعت بارگذاری سایت شما هم کاهش پیدا می‌کند.

چرا باید سرور مجازی تهیه کنیم؟ در مقایسه با هاست اشتراکی سریع‌ترند، امنیت بالاتری دارند و قابل‌اعتمادترند. شما دسترسی root یا ( superuser) به سرور دارید و می‌توانید آن را پیکربندی کنید. ارتقاء آن راحت است؛ یعنی اگر خواستید وب‌سایت‌تان را توسعه دهید، به‌راحتی می‌توانید RAM، CPU، پهنای باند و فضای ذخیره‌سازی سرور مجازی خود را تا جایی که نیاز دارید بالاتر ببرید. امکان نصب و اصلاح نرم افزارهای خاص روی سرور مجازی وجود دارد. با توجه به امکاناتی که می‌گیرید، هزینۀ مقرون‌به‌صرفه‌ای می‌پردازید. چه موقع نیاز به سرور مجازی داریم؟ سایت‌تان نیاز به امنیت و مراقبت بیشتری دارد. حجم بسیار زیادی از ترافیک را تجربه می‌کنید. سایت‌تان مداوم با کندی مواجه می‌شود و سرعت آن پایین آمده باشد. یک فروشگاه آنلاین دارید که روزبه‌روز رونق بیشتری پیدا می‌کند. با ارورهای مختلف از جانب سرور مواجه می‌شوید. کدهای خطای ۳ رقمی که با عدد ۵ شروع می‌شوند از جانب سرور هستند. تقسیم‌بندی سرورهای مجازی از لحاظ مدیریت

سرورهای مجازی به ۲ دستۀ مدیریت شده (Managed) و مدیریت نشده (Unmanaged) تقسیم می‌شوند؛

در سرورهای Managed شما مدیریت را به شرکت ارائه‌دهنده خدمات میزبانی وب می‌سپارید و دیگر نیازی نیست که خودتان کاری کنید. این شرکت وظیفه دارد که از نظر فنی همه‌چیز را بررسی کند تا اسپم یا ویروسی کار شما را مختل نکند؛ اگر هم مشکلی داشتید (مثلاً مشکل در نصب نرم‌افزار) شرکت هاستینگ مشکل شما را رفع می‌کند.

در سرور مجازی Unmanaged، کنترل و مدیریت سرور با خود شماست. در واقع شرکتی که وی‌ پی‌ اس را از آن خریده‌اید، وظیفۀ فراهم کردن سخت‌افزار و حفظ و نگهداری آن را دارد؛ اما این شمایید که باید روی سرور نظارت داشته باشید و آن رو مدریت کنید.

تقسیم‌بندی سرورهای مجازی از لحاظ سیستم‌ عامل

سرورهای مجازی به ۳ دسته تقسیم می‌شوند؛

سرور مجازی لینوکس (Linux)

یک وی‌ پی‌ اس که سیستم عامل نصب شده روی آن لینوکس باشد، سرور مجازی لینوکس گفته می‌شود. اگر سایت شما تحت زبان Php نوسته شده باشد، به سرور لینوکسی نیاز پیدا می‌کنید و با توجه به اینکه لینوکس یک سیستم عامل متن باز است، امکان نصب برنامه‌ها و نرم‌افزارهای زیادی را خواهید داشت.

سرور مجازی ویندوز (Windows)

اگر سایت شما تحت زبان‌های مایکروسافت (مثل ASP.NET) نوشته شده باشد، به سرور مجازی ویندوزی نیاز پیدا می‌کنید.

کار با وی‌ پی‌ اس ویندوز راحت‌تر از وی‌ پی‌ اس لینوکس است؛ چون رابط گرافیکی مشابه ویندوز دارد.

سرور مجازی میکروتیک (Mikrotik)

میکروتیک اسم یک شرکت است که تجهیزات مخابراتی تولید می‌کند؛ بیشترین دلیل شهرت این شرکت سیستم عامل روتر او اس (RouterOS) است که بر پایه لینوکس ساخته شده.

معمولاً از سرورهای‌ مجازی میکروتیک برای مسیریابی استفاده می‌شود.

اما سرور مجازی ایرانی یا خارجی؟

سرور مجازی در ایران، به خاطر بُعد مسافتی سرعت بالاتری دارد.

هزینه سرور مجازی داخلی، کمتر از وی پی اس خارجی است.

در مقابل پهنای باند گسترده و سخت‌افزار باکیفیت‌تری در اختیار شماست. همچنین به‌خاطر تحریم نبودن سرور خارجی، به تعداد بیشتری نرم‌افزار و امکانات به‌روز دسترسی دارید.

اما نباید فراموش کنید که خطر تحریم شدن به دلیل ایرانی بودن، همیشه در بیخ گوش شماست!

البته قیمت بیشتر نسبت به سرورهای مجازی داخلی و نداشتن ثبات به دلیل نوسانات قیمت ارز را هم باید در نظر گرفت.

نکاتی که قبل از خرید سرور مجازی باید به‌ آن توجه کنید؛ میزان امکانات و منابعی که مد نظرتان است را مشخص کنید. سابقه شرکت هاستینگ را در ارائه خدمات بررسی کنید. از شرکتی خرید کنید که پشتیبانی خوبی دارد و سریع مشکلات احتمالی را برطرف می‌کند. با توجه به توضیحاتی که دادیم، انتخاب کنید که سرور ایرانی می‌خواهید یا خارجی. سابقه دیتاسنتر را از نظر امنیت بررسی کنید. بهترین شرکت برای تهیه سرورهای مجازی

ایران سرور یکی از گزینه‌های محبوب میزبانی وب در ایران تبدیل است با وجود متخصصان فنی و امنیت بالا برای نگهداری و بررسی مداوم سرورها، فضایی مطمئن را برای داشتن تجارت الکترونیک بیش از 30 هزار مشتری فراهم کرده است.

مزایا اصلی سرور مجازی ایران سرور:

امنیت بالا کیفیت مناسب انواع سرور های مجازی در ایران و اروپا پشتیبانی کامل و ۲۴ ساعته بازگشت وجه تا نصف مدت اعتبار قیمت‌های سرورهای مجازی به چه صورت است؟

قیمت سرورهای مجازی به پکیجی که انتخاب می‌کنید بستگی دارد. هر پکیج شامل منابع مختلفی از CPU، RAM، هارد دیسک و … دارد. با توجه به نوسات قیمتی ارز پیشنهاد می‌کنیم با کیلیک بر روی لینک خرید سرور مجازی به صفحه مربوطه سایت ایران سرور بروید و با انواع پلن‌ها و خدمات آن‍ها آشنا شوید. iranserver.com

کد خبر 1650790

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سرورهای مجازی هاست اشتراکی مجازی ایران سرور مجازی نرم افزار سایت شما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۸۱۹۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرطرفدارترین تیم فوتبال ایران با روایت صفحات مجازی

به گزارش "ورزش سه"، همیشه محبوبیت پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور یکی از موضوعات مورد بحث میان هواداران فوتبال ایران بوده و این در حالی است که با گذشت 23 دوره از لیگ برتر ایران، نگاه کردن به جو مخوف ورزشگاه‌ها و تماشاگران تیم‌ها، باعث می‌شود تا حدودی نسبت به این موضوع آگاهی داشته باشیم، اما در عصر ارتباطات، تمرکز بر بخش فضای مجازی به ویژه اینستاگرام به تیم‌ها کمک می‌کند تا محبوبیت خودشان را نشان دهند. البته این موضوع هم چندان قابل اتکا نیست چرا که امکان دارد برخی از کاربران فضای مجازی، صفحه دو یا چند باشگاه را دنبال کرده باشد و از آن مهمتر برخی از هواداران نیز علاقه خودشان را در قلبشان نگه داشتند. با این حال نگاهی خواهیم داشت به وضعیت فعالیت باشگاه‌های لیگ برتر فوتبال ایران در فضای مجازی تا ببینیم کدام تیم بیشترین دنبال کننده و هوادار را دارد.

پرسپولیس - 9 میلیون نفر
باشگاه پرسپولیس با 9 میلیون نفر دنبال کننده، از این حیث در فوتبال ایران یکه تاز است و با توجه به چهره خاصی که در آسیا دارد، توجه مردمان دیگر کشورهای آسیایی را نیز به خود جلب کند.

استقلال - 4 میلیون نفر
اختلاف فاحش آبی‌ها نسبت به رقیب سنتی خود قابل توجه است و این تفاوت 5 میلیونی برای هواداران استقلال قطعا حائز اهمیت خواهد بود.

تراکتور - 1.1 میلیون نفر
نام تیم بعدی مشخص است. تیمی که هنوز تصاویر حضور هواداران پرشورش در بازی‌های لیگ بیست و سوم، توسط رسانه‌ها با عنوان یکی از باشکوه‌ترین تیم‌های هواداری در فوتبال ایران منتشر می‌شود.

سپاهان - 505 هزار نفر
طلایی پوشان اصفهان فاصله بسیار زیادی با سه تیم پرسپولیس، استقلال و تراکتور دارد. آنها در میزان دنبال کننده هنوز به یک میلیون هم نرسیده‌اند و این یک اتفاق مهم در رابطه با صفحه مجازی باشگاه سپاهان خواهد بود.

فولاد خوزستان - 210 هزار نفر
تیم بعدی فولادی‌ها خواهند بود. خوزستان به عنوان اولین استان در مسیر توسعه فوتبال در کشورمان ایران، همیشه استانی فوتبالی بوده و در تاریخ تیم ملی فوتبال ایران، شاهد استعدادهای زیادی بوده‌ایم و فولاد خوزستان به عنوان پرافتخارترین تیم این استان شرایط قابل توجهی دارد.

ملوان - 85 هزار نفر
باشگاه ملوان جدای از محبوبیتی که در خطه شمالی کشورمان دارد، در مدت اخیر با توجه به فعالیت گسترده‌ای که در فضای مجازی داشته، در رده بعدی ایستاده اما شایان ذکر است ملوان نخستین تیمی است که کمتر از 100 هزار نفر دنبال کننده دارد!

صنعت نفت آبادان - 82 هزار نفر
باور کردنی نخواهد بود که با توجه به شرایط کنونی جدول، باید با صنعت نفت آبادان، نماینده برزیلی فوتبال خوزستان در پایان فصل خداحافظی کنیم اما قطعا هواداران پرشور این تیم به مانند همیشه امید دارند و از بازیکنان تیمشان انتظار دارند هر طور که شده از منطقه سقوط فرار کنند.

استقلال خوزستان - 76 هزار نفر
دیگر تیم خوزستانی فوتبال ایران با 76 هزار دنبال کننده، در رده هشتم قرار دارد و افسوس که آنها هم این روزها در تلاش برای بقا هستند.

شمس آذر قزوین - 65 هزار نفر
اینکه استان قزوین در لیگ برتر نماینده داشته باشد یکی از اتفاقاتی بود که بسیاری از فوتبالدوستان ایرانی به آن فکر می‎‌کردند و اکنون می‌بینیم که شمس آذر در فصل نخست خود در لیگ برتر توانسته تیم محبوبی باشد و جذب 65 هزار دنبال کننده اتفاق ویژه‌ای است که آنها در این فصل تجربه کرده‌اند.

نساجی - 51 هزار نفر
امید شهر خسته، اگر چه فصل سختی داشته اما این روزها حداقل با حاشیه امنیتی یک امتیاز از این منطقه خارج شده؛ واضح و مبرهن است که در هر شرایطی، مردم مازندران پشت تیمشان را خالی نخواهند کرد و حتی اگر این تیم قرار باشد در اتفاقی تلخ مانند گذشته 23 سال از سطح اول فوتبال ایران دور باشد، باز هم نساجی‌چی‌ها تیمشان را تنها نخواهند گذاشت.

گل گهر سیرجان - 50 هزار نفر
سیرجانی‌ها در رده یازدهم این آمار قرار دارند و به نظر وضعیت آنها به عنوان یک تیم صنعتی چندان خوب نیست.

آلومینیوم اراک - 49 هزار نفر
ایرالکو با توجه به تمرکزی که بر مدیریت فضای مجازی خود گذاشته، یکی از دیگر تیم‌هایی است که توانسته در اینستاگرام فعالیت بسیار قابل توجهی داشته باشد و از تیم‌های خلاق فوتبال ایران در این زمینه محسوب می‌شود.

هوادار - 44 هزار نفر
تیم بدون هوادار فوتبال ایران که از آغاز نیم فصل با حضور مسعود شجاعی به عنوان سرمربی توجهات را به خود جلب کرده، به وضوح شرایط بهتری نسبت به برخی از تیم‌های لیگ دارد!

ذوب آهن - 38 هزار نفر
انتظار از ذوبی‌ها با توجه به قدمتشان بیشتر بود، اما در این رده‌بندی، رتبه مطلوبی کسب نکرده‌اند.

مس رفسنجان - 29 هزار نفر
نارنجی پوشان رفسنجانی هم با 29 هزار نفر پانزدهمین تیم فوتبال ایران در رابطه با جذب دنبال کننده محسوب می‌شود.

پیکان - 24 هزار نفر
بر خلاف هوادار، آنها در فضای مجازی با توجه به تسلط بر رشته‌های ورزشی مختلف دنبال کننده زیادی ندارند اما آنها هم در این زمینه از تیم‎‌های خاص لیگ محسوب می‌شوند.

دیگر خبرها

  • (ویدئو) فیلم جدید کشف آدم کوتوله در ایران فضای مجازی را منفجر کرد
  • بهترین سایت سفارش آنلاین کتاب در ایران
  • سهام استارباکس ۳۱ درصد ضرر کرد
  • عوامل موثر بر قیمت ورق اکسین
  • اندروید یا iOS ؟ کدام سیستم عامل امن‌ترین قلمرو را دارد؟
  • تمجید مالی از واکنش مناسب ایران علیه رژیم صهیونیستی
  • اندروید امن‌تر است یا iOS؟
  • ببینید/ ایران از واقعیت تا فضای مجازی
  • تجلیل سایت کمیته بین المللی پارالمپیک از ملی پوش اردبیلی گلبال
  • پرطرفدارترین تیم فوتبال ایران با روایت صفحات مجازی